Informatii utile:

Direct Credit este o Organizație de Creditare Nebancară, înregistrată la Comisia Națională a Pieței Financiare din Republica Moldova, specializată în acordarea de credite pentru nevoile personale.

Misiunea socială a organizației este să ofere o soluție rapidă și simplă pentru finanțarea necesităților personale, prin servicii oferite cu profesionalism.

Direct Credit a fost fondată la data de 28.07.2010, avînd drept obiectiv desfasurarea activității financiare, astfel intenționăm să fim o companie social responsabilă, care oferă servicii simple și accesibile în condiții avantajoase pentru clienți. Tindem să stabilim standarde noi cu privire la calitatea deservirii clienților și să avem o etică incontestabilă în relațiile de afaceri, prin oferirea serviciilor financiare în condiții echitabile, contribuind astfel la cresterea încrederii populației față de activitatea de creditare.

Principalele caracteristici ale unui credit oferit de către Direct Credit sunt:

 • Credit rapid – aplicare pentru credite online și primirea unui răspuns rapid;
 • Credit flexibil – alegerea exactă a sumei de care are nevoie clientul și perioada dorită;
 • Credit transparent – cunoașterea din start a plății lunare, costul nu se modifică pe durata creditului;
 • Credite cu buletinul – clienții cu istorie creditară bună pot beneficia de credit doar cu buletinul;
 • Credit fără gaj – obținerea unui credit rapid fără gaj pentru sumele de până la 25 000 lei;
 • Credite la toți – acordăm credite absolut la toți, indiferent de locul în care vă aflați;
 • Credit simplu – pentru a beneficia de un credit este necesar doar sa accesați butonul ,, Aplică ,, de restul ne ocupăm noi.

5 motive pentru a alege Direct Credit:


 • 1). Suntem flexibili - adaptăm graficul de rambursare a creditului la posibilitățile de plată al clientului, estimăm capacitatea de rambursare în funcție de veniturile reale și solicităm un necesar de acte minime;
 • 2). Suntem rapizi - acordăm răspuns în 15 minute de la depunerea cererii de credit;
 • 3). Suntem accesibili și mereu alături de clienții noștri - suntem pe internet, suntem la telefon, suntem în oficiu, astfel încît să puteți accesa site-ul nostru, telefona sau să vă apropiați la oficiul nostru pentru a beneficia de serviciile și produsele de care aveți nevoie;
 • 4). Suntem transparenți - transparența totală ne caracterizează, astel încît veți cunoaște cu exactitate informațiile financiare despre produsele noastre;
 • 5). Avem experți dedicați - îți oferim un sprijin real prin intermediul experților noștri profesioniști, care pot identifica soluții pentru dumneavoastră ca să puteți beneficia de creditul dorit. Atmosfera prietenoasă și sprijinul real al personalului companiei creează o stare de confort și siguranță pentru toți clienții noștri.

 • Dacă ceva vă nemulțumește, spuneți-ne imediat.

  Chiar și cele mai bune companii greșesc uneori. Adevarata măsura a serviciilor noastre este dată de felul în care reacționăm când ni se spune că am greșit, precum și acțiunile pe care le întreprindem pentru a soluționa problema. Aduceți-ne la cunoștință toate nemuțumirile pe care le aveți.

  Regulamentele din cadrul companiei:

  1. Regulamentul privind mecanismele de soluționare a pretențiilor clienților
  2. Regulamentul privind prestarea serviciilor de către O.C.N. Direct Credit S.R.L.
  3. Privind cadrul de administrare a activității O.C.N. Direct Credit S.R.L.


  Informații financiare:

  Costul lunar al creditului (CLC) - este un indicator care arată dobânda creditului calculată lunar. Atragem atenția la faptul că dobânda se calculaează la soldul ramas al creditului, achitați dobânda doar pentru banii pe care-i folosiți. Dobânda anuală efectivă (DAE) - exprimă sub forma procentuală costul anual al unui credit, prin lege formula de calcul este urmatoarea.

  m                        m'

   

  Σ Ck(1 + X) - tk = Σ Dl(1 + X) - sl,

   

  k = 1                    l = 1 

   

  unde:

   

  - X este DAE;

   

  - m este numărul ultimei trageri;

   

  - k este numărul unei trageri, astfel 1 ≤ k ≤ m;

   

  - Ck este valoarea tragerii k;

   

  - tk este intervalul, exprimat în ani și fracțiuni de an, dintre data primei trageri și data fiecărei trageri ulterioare, astfel t1 = 0;

   

  - m' este numărul ultimei rambursări sau al costurilor suportate;

   

  - l este numarul unei rambursări sau al costurilor suportate;

   

  - Dl este valoarea unei rambursări sau a costurilor suportate;

   

  - Sl este intervalul, exprimat în ani și fracțiuni de an, dintre data primei trageri și data fiecărei rambursări sau costuri suportate.

  Destul de complicat, nu ?

  Fiind o cerință legală de transparență vom afișa întotdeauna în toate contractele de credit rezultatul acestui calcul. Din pacate, pentru împrumuturi pe termen scurt acest mod de calcul nu este cel mai util. DAE este o dobândă anuală pe care noi trebuie să o aplicăm la un credit cu durata de câteva luni și nu de un an.

  Cum ar fi dacă și alte servicii s-ar exprima în cost anual ?


  La Hotel. Dacă în loc sâ vi se spună că o cameră costă 800 lei pe noapte vi s-ar spune că va costa 292 000 lei/an ? Pare enorm, dar cu siguranță ați fost în vacanța și ați stat cîteva zile la hotel !

  La Film. Cu siguranța ați fost la un film la cinema pentru care ați platit macar 80 lei pentru aproximativ 2 ore și v-ați simțit foarte bine și a fost o seară plăcută. Cu ce v-ar fi ajutat dacă prețul biletului era afișat la aproximativ 29 200 lei/an ?

  Cam la fel este situația și cu creditul acordat pe câteva luni. Este un credit pe care-l puteți lua doar pentru perioada de care aveți nevoie, platiți doar atât cât folosiți. DAE pentru același împrumut, în aceleași condiții de dobândă, dar pentru perioade diferite, variază în dependență de termen, cu cât împrumutul este pe un termen mai lung cu atât se obține o DAE mai mică, deși dobânda ramâne neschimbată.

  De aceea preferăm să vă prezentăm de fiecare dată Costul Total al Creditului (CTC) - reprezentând suma totală pe care trebuie să o plătiți la sfârșitul perioadei contractuale. Considerăm că astfel veți avea o idee mult mai clară asupra costului creditului primit și veți putea decide dacă este o ofertă potrivită pentru dumneavoastră.

  Dobândă individuală – dobânda afișată pe site este destinată persoanelor care întrunesc criteriile de eligibilitate (solicitantul trebuie să fie stabilit cu locul de trai și să aibă un venit suficient pentru a putea plăti ratele lunare la credit). Atunci când solicitantul nu îndeplinește criteriile de eligibilitate, creditorul își asumâ riscuri suplimentare, în acest caz și dobânda pentru utilizarea creditului va fi mai mare și invers, în cazul în care solicitantul oferă garanții suplimentare, are tot dreptul de a solicita reducerea dobânzii.

  Deci dobânda la credit poate fi negociată cu fiecare client în parte și poate fi majorată sau micșorată în dependență de criteriile de eligibilitate pe care le întrunește clientul și riscurile asumate de către creditor.


  Lăsați-ne datele de contact:

  Pentru a face legatura cu Dumneavoastră vom avea nevoie de datele de contact. În scurt timp după ce veți face solicitarea de credit, experții noștri vor reveni cu un apel telefonic pentru a vă informa despre aspectele juridice și economice. Securitatea datelor personale sunt garantate conform Legii privind protecția datelor cu caracter personal. Suntem înregistrați în calitate de Operator de date personale cu nr. 0000075-001 la Comisia Națională de Protecție a Datelor cu Caracter Personal.

  Instrument destinat determinarii costului total al creditului: